Zakres obowiązków:
Wymagania:
Oferujemy:
CV prosimy przesyłać na adres email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
STANOWISKO: Roczny płatny staż kierowniczy w dziale produkcji
Stażysta Kierownik produkcji
Praktyczne przygotowanie do pełnienia funkcji kierownik produkcji w sektorze mięsa wieprzowego dzięki intensywnemu programowi szkolenia we wszystkich działach firmy.
ETAP I
· Praca w dziale produkcji mięsa wieprzowego w celu poznania procesu uboju, stosowanych technologii, rozwiązań systemowych i technicznych,
· Opiekun - Brygadzista działu/ Kierownik działu
ETAP II
· Wsparcie przy definiowaniu oraz weryfikacji standaryzacji pracy, zapoznanie ze strukturą Zakładu
· Udział w optymalizacji i doskonaleniu procesów szczególnie w obszarze energetycznym, technologicznym,
· Wsparcie przy optymalizacji systemu produkcji,
· Opiekun - Kierownik działu/ Dyrektor zakładu
ETAP III
· Bieżące wsparcie dyrektora zakładu w codziennych obowiązkach,
· Analiza najnowszych trendów na rynku technologii, pogłębianie wiedzy i znajdowanie rozwiązań, które pozwolą wdrażać innowacje w firmie
· Tworzenie raportów i analiz,
· Bieżąca współpraca z kierownikami innych działów,
· Szkolenia zewnętrzne zarządzanie finasami
· Opiekun – Dyrektor zakładu
· student ostatniego roku studiów lub absolwent studiów o kierunku technologia żywności i żywienia człowieka, weterynaria, zarządzanie jakością i analiza żywności lub pokrewnych
· Znajomość pakietu MS Office, szczególnie Excel w stopniu zaawansowanym
· Bardzo dobra znajomość języka angielski lub rosyjskiego
· Rzetelność, zdolność komunikacji i współpracy
· Dobra organizacja pracy i wielozadaniowość
· Dyspozycyjność minimum 30 godz. w tygodniu
· czynne prawo jazdy kat. B
· Zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie lub umowę o pracę,
· możliwości rozwoju osobistego i zawodowego w najnowocześniejszej Ubojni Zwierząt w Polsce,
· standardowe narzędzia pracy
· wsparcie opiekuna na każdym etapie stażu
· szybka ścieżka kariery
Ubojnia Zwierząt Robert Rytel
Podgórze, ul. Polna 4
18-400 Łomża
Twój zakres obowiązków
· Hurtowa sprzedaż mięsa wieprzowego porozbiorowego świeżego i mrożonego na rynku polskim B2B
· Budowanie i bieżąca aktualizacja bazy klientów
· Monitorowanie rynku konsumenckiego oraz raportowanie wniosków
· Opracowywanie i realizacja strategii biznesowej
· Przygotowywanie i ustalanie ofert cenowych
· Przygotowywanie umów i zasad współpracy z klientem
· Koordynacja zamówień z produkcją i działem transportu;
· terminowe przygotowywanie dokumentacji handlowej/posprzedażowej;
· Koordynacja współpracy z dedykowanymi klientami w zakresie jakości, ilości i terminowości dostarczanych produktów;
· Możliwe wyjazdy służbowe
Nasze wymagania
· Znajomość polskiego rynku mięsa wieprzowego
· Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
· Otwartość oraz łatwość nawiązywania kontaktów i budowania relacji
· Biznesowe podejście, dobre zrozumienie roli działu sprzedaży w procesie funkcjonowania firmy
· Umiejętność pracy zespołowej i współpracy z innymi w celu osiągnięcia wspólnych wyników
· Predyspozycje handlowe
· Czynne prawo jazdy kat. B
· Mile widziana znajomość języka angielskiego
· Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od wyników sprzedażowych
· Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
· Możliwości rozwoju osobistego i zawodowego,
· Niezbędne narzędzia pracy
· Praca stacjonarna – Podgórze / k. Łomży
CV proszę przesyłać do dnia 20 października 2022 r. na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.