Brygadzista - dział uboju
Miejsce pracy: Podgórze (gmina Łomża)
Oczekiwania:
· Doświadczenie min. 3 lata w pracy na podobnym stanowisku w zakładach mięsnych, preferowane zakłady w Polsce, Belgii lub Niemczech
- Tytuł czeladnika lub mistrza w zawodzie rzeźnika lub masarza mile widziane
- Umiejętności organizacyjne i samodzielne podejmowanie decyzji
- Umiejętność współpracy z ludźmi, komunikatywność, otwartość na wprowadzanie zmian
- Odporność na stres
- Sprawność w pracy z komputerem i systemami rejestracji pozysku i obrotu mięsem w zakładzie
- Gotowość pracy w systemie zmianowym
Główne zadania:
- Kierowanie i nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesu uboju
- Organizowanie i koordynowanie pracy zespołu
- Motywowanie i kontrola efektywności pracy pracowników
- Odpowiedzialność za realizację zadań produkcyjnych : terminowość i jakość
- Dbałość o stan techniczny i sanitarny podległych maszyn, urządzeń i pomieszczeń
- Raportowanie i analiza stanu realizacji zadań
- Odpowiedzialność za przestrzeganie przepisów BHP, procedur i regulaminów obowiązujących w firmie
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę
- Możliwość rozwoju zawodowego i udział w szkoleniach
- Konkurencyjny system wynagradzania dostosowany do kwalifikacji i doświadczenia kandydata
Zainteresowane osoby prosimy o składanie CV na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. z dopiskiem nazwy stanowiska.