STANOWISKO: Roczny płatny staż kierowniczy w dziale produkcji
Stażysta Kierownik produkcji
Praktyczne przygotowanie do pełnienia funkcji kierownik produkcji w sektorze mięsa wieprzowego dzięki intensywnemu programowi szkolenia we wszystkich działach firmy.
ETAP I
· Praca w dziale produkcji mięsa wieprzowego w celu poznania procesu uboju, stosowanych technologii, rozwiązań systemowych i technicznych,
· Opiekun - Brygadzista działu/ Kierownik działu
ETAP II
· Wsparcie przy definiowaniu oraz weryfikacji standaryzacji pracy, zapoznanie ze strukturą Zakładu
· Udział w optymalizacji i doskonaleniu procesów szczególnie w obszarze energetycznym, technologicznym,
· Wsparcie przy optymalizacji systemu produkcji,
· Opiekun - Kierownik działu/ Dyrektor zakładu
ETAP III
· Bieżące wsparcie dyrektora zakładu w codziennych obowiązkach,
· Analiza najnowszych trendów na rynku technologii, pogłębianie wiedzy i znajdowanie rozwiązań, które pozwolą wdrażać innowacje w firmie
· Tworzenie raportów i analiz,
· Bieżąca współpraca z kierownikami innych działów,
· Szkolenia zewnętrzne zarządzanie finasami
· Opiekun – Dyrektor zakładu
· student ostatniego roku studiów lub absolwent studiów o kierunku technologia żywności i żywienia człowieka, weterynaria, zarządzanie jakością i analiza żywności lub pokrewnych
· Znajomość pakietu MS Office, szczególnie Excel w stopniu zaawansowanym
· Bardzo dobra znajomość języka angielski lub rosyjskiego
· Rzetelność, zdolność komunikacji i współpracy
· Dobra organizacja pracy i wielozadaniowość
· Dyspozycyjność minimum 30 godz. w tygodniu
· czynne prawo jazdy kat. B
· Zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie lub umowę o pracę,
· możliwości rozwoju osobistego i zawodowego w najnowocześniejszej Ubojni Zwierząt w Polsce,
· standardowe narzędzia pracy
· wsparcie opiekuna na każdym etapie stażu
· szybka ścieżka kariery